Ontwikkeling

Innovatie

Structuur

Educatie

Creativiteit

Engelse Taal

  • Voor Voortgezet Onderwijs en MBO
  • Grammatica, spelling, zinsopbouw, brieven schrijven
  • Basiskennis

Voortgezet Onderwijs

Vooral grammatica en de zinsopbouw in het Engels kan een lastig onderdeel zijn op het Voortgezet onderwijs. Door middel van zelf samengestelde oefeningen kan ik je helpen met spelling, grammatica, zinsopbouw, brieven schrijven etc. Mocht je ergens anders moeite hebben, kun je dit altijd aangeven in een mail. Ik zal dan kijken in hoeverre ik, met het desbetreffende onderdeel, hulp kan bieden.

MBO

Op het MBO krijg je ook te maken met Engels, maar dan meer business gericht. Voor mijn HBO opleiding heb ik de MBO opleiding 'Retail Management' gevolgd waarbij ik driemaal stage heb gelopen. Mijn derde stage heb ik in Londen volbracht. Daarbij heb ik te maken gekregen met allerlei afdelingen binnen een groot kledingwarenhuis genaamd Marks & Spencer. Tijdens deze stage heb ik de nodige kennis, op bedrijfsmatig niveau, op kunnen doen voor de Engelse taal en ben daarom in staat hier bijles in te geven. Denk bij bedrijfsmatig niveau aan brieven schrijven, vergaderen, presenteren maar natuurlijk ook de benodigde woordenschat en voldoende kennis voor spelling en grammatica.

Recensies

Tessa Seip - 15 jaar - VWO leerling vierdejaars 6 september 2013

Engels en tijdsvormen

De bijlessen van Engels hebben bij mij goed geholpen. In eerste instantie had ik heel veel moeite met de tijdsvormen zoals Present/Past Simple, Present/Past Perfect en Present/Past Continuous. Ik kon ze moeilijk uit elkaar halen en deze tijdsvormen haalde ik in zinnen door elkaar. Met behulp van verschillende oefeningen begon ik beter te begrijpen wanneer ik welke tijd moest gebruiken in zinnen. Ook nam ik altijd mijn werkboek van school mee. Opdrachten die ik niet snapte maakte we dan samen, waardoor ik het beter ging begrijpen. Ik kon dan namelijk meteen al mijn vragen stellen wat ik in de klas vaak niet kan omdat je met een grote groep bent. Mijn gemiddelde is nu een heel stuk omhoog en het gaat nu veel beter op school tijdens de Engelse lessen.